Over Daewoo

 

Daewoo Industry, opgericht in 1967, heeft een leidende rol gespeeld in de economische ontwikkeling van Zuid-Korea. Sterker nog, het bedrijf is de nummer één op de hightechmarkt op het gebied van productie en marketing. 

 

In 1982 werd het bedrijf omgedoopt tot Daewoo Corporation en begon het zijn internationale expansie en ontwikkeling van nieuwe projecten over de hele wereld. 

 

In december 2000 werd Daewoo International Corporation afgesplitst van de Daewoo Corporation, gespecialiseerd in internationale handel en projectmanagement en internationaal marktonderzoek. Het bedrijf nam het voortouw in de staal-, chemische en onderzoeksindustrieën van de wereldeconomie. In 2010 werd Daewoo International Corporation opgenomen in de POSCO Group, het grootste staalproductiebedrijf dat er bestaat. 

 

Vandaag de dag heeft Daewoo International meer dan 100 internationale dochterondernemingen en vestigingen over de hele wereld. Het werkt met succes samen met zowel kleine entiteiten als met internationale majors en biedt een breed scala aan staal- en chemische goederen, auto's en consumentenelektronica met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, wat voor leken betekent hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. 

 

Naast de productie en verkoop van afgewerkte goederen, is Daewoo International Corp. een van de wereldleiders in de ontwikkeling en implementatie van de grootste lopende projecten in de energie- en energiesector, spoorweg- en fabrieksbouwdiensten, en ook de mijnindustrie. 

 

Het bedrijf investeert alle winst die op de internationale markten wordt behaald in diepgaand internationaal marktonderzoek en in de ontwikkeling van nieuwe goederen en hightech diensten. 

 

In 2010 begon Daewoo International Corp. met onderzoek naar een nieuwe markt voor consumptiegoederen, DIY genaamd: elektrisch gereedschap, tuingereedschap en elektrische apparaten. Rekening houdend met het hoogste niveau van concurrentievermogen en de bestaande marktstructuur, heeft het bedrijf een enorme hoeveelheid kapitaal geïnvesteerd in de ontwikkeling van volledig nieuwe producten die ideaal kunnen voldoen aan de eisen van nieuwe markten, dankzij de hoogwaardige, onvergelijkbare efficiëntie van DIC , en betaalbare prijzen. 

 

In 2013 werden Daewoo DIY-producten voor het eerst op de markt geïntroduceerd en ontvingen uitstekende recensies van marktexperts en, nog belangrijker, zeer positieve feedback - zonder afwijkende stemmen van de klanten. 

 

Gedurende de afgelopen 45 jaar heeft Daewoo Corporation zijn productassortiment gestaag uitgebreid en non-stop groei laten zien in de belangrijkste markten, waardoor het zijn activiteiten heeft uitgebreid met de traditioneel bewezen middelen van hard werken, verantwoordelijkheid en innovatie. 

 

Deze kernwaarden moedigen grote aantallen mensen aan om met vertrouwen vooruit te kijken en nieuwe projecten te starten met een betrouwbare en sterke partner, waardoor de toekomstige groei en ontwikkeling van de Daewoo-onderneming wordt gegarandeerd.